Eino Uikkasen kotisivuTöölön yhteiskoulun luokat VIII A ja VIII B/1971 - päivitetty 3.11.2022


Hyvä luokkatoverimme Töölön yhteiskoulun ylioppilasluokilta VIII A ja VIII B/1971

Tällä sivulla käsitellään tapahtumia, tapaamisia ja kuulumisia, jotka koskevat Töölön yhteiskoulun ylioppilasluokkia VIII A ja VIII B/1971. Sivuja ylläpitää Eino Uikkanen, eino.uikkanen@iki.fi

Vuositapaamiset joka vuosi marraskuun ensimmäisenä torstaina klo 14:00

Järjestimme ensimmäisen vuositapaamisen torstaina 3.11.2022 klo 14:00 Musiikkitalon kahviossa. Paikalle saapui 12 luokkatoveria.

Seuraava vuositapaaminen torstaina 2.11.2023 klo 14:00. Paikka Musiikkitalo, ellei erikseen toisin ilmoiteta.

Riemuylioppilasvuotemme 1971+50=2021 lakkiaistilaisuus 5.6.2021 klo 10:30 Finlandiatalolla

Koronarajoitusten vuoksi eivät riemuylioppilaat voineet osallistua kevään lakkiaisjuhlaan lukuunottamatta Erkki Lindbergiä, joka esitti lakkiaisjuhlassa riemuylioppilaiden tervehdyksen uusille ylioppilaille. Lakkiaisjuhla on katsottavissa tallenteena tämän linkin kautta: Töölön yhteiskoulun kevätjuhla.

A- ja B-luokkien yhteinen luokkajuhla Villa Kivessä 24.5.2018 klo 19:00

Saimme taas viettää riemukkaan illan luokkajuhlassa, jonka järjestivät A-luokalta Magnus Kumlin ja Tero Laurila ja B-luokalta Marita Vanhanen ja Kirsti Laurila. Tunnelma oli suorastaan riehakas ja tarjolla ollut espanjalainen buffet maittava.

A- ja B-luokkien yhteinen luokkajuhla Villa Kivessä 25.2.2016 klo 18:00

Varsin miellyttävä luokkajuhla vietettiin Villa Kiven juhlasalissa. Illan mittaan kuultiin monia mukavia muistoja ja tarinoita. Loistavan italialaisen buffet-illallisen oli loihtinut Francesco Benedetti, joka illan päätteeksi soi juhlijoille yllättävän taidenautinnon laulamalla aarian 'Una furtiva lagrima' Donizettin oopperasta Lemmenjuoma.

Juhlien järjestelyistä huolehtivat Erkki Lindberg ja Jukka Asikainen.

A- ja B- luokkien yhteinen luokkajuhla 30.8.2013 klo 19:00 Kulttuuritehdas Korjaamolla.

Luokkajuhlaan osallistui varsin runsaslukuinen joukko A- ja B-luokkien oppilaita. Tunnelma oli iloinen ja lämmin (lämmin myös fyysisesti, sillä Korjaamon parvi pärjää kilpailussa monelle saunalle).

Luokkajuhlan järjestäjinä toimivat Nanna Nissilä, Armi Mikkola ja Tero Laurila.

A- ja B- luokkien yhteinen luokkajuhla 13.5.2011 ravintola El Grecossa

Perjantaina 13.5.2011 pidetyn luokkajuhlan teki erityisen juhlavaksi se, että vuonna 2011 tuli kuluneeksi 40 vuotta ylioppilasvuodestamme. Aloitimme tämän juhlavan tapaamisen tutustumalla Töölön Yhteiskoulun nykyoloon. Koulussa tehdyn tutustumiskierroksen jälkeen siirryimme töölöläiseen ravintola El Grecoon, jossa noin 30 luokkatoveria vietti miellyttävän juhlaillan.

Luokkajuhlan järjestäjinä toimivat Kristina Haikonen, Nina Nadbornik ja Magnus Kumlin. Linkin takana Ninan lähettämä kutsu luokkajuhlaan.

A- ja B- luokkien yhteinen luokkajuhla 13.9.2008 ravintola Sea Horsessa

Lauantaina 13.9.2008 pidettiin ravintola Sea Horsessa A- ja B-luokkien yhteinen luokkajuhla, johon osallistui 22 luokkatoveria. Luokkajuhlan järjestelyistä vastasivat A-luokalta Merja Talvela ja B-luokalta Erkki Lindberg. Illan mittaa muisteltiin kultaisia tai vähemmän kultaisia hetkiä kouluvuosilta sekä nautittiin Sea Horsen keittiön antimista. Mukavana yllätyksenä saimme kuulla trubaduuri-näyttelijä Lassi Mettälän esittämiä lauluja.

A- ja B- luokkien yhteinen luokkajuhla 8.9.2006 ravintola Pannoniassa

Perjantaina 8.9.2006 pidettiin Ravintola Pannoniassa Runeberginkadulla A- ja B-luokkien ensimmäinen yhteinen luokkajuhla ja A-luokan osalta kaiken kaikkiaan ensimmäinen luokkajuhla. Luokkajuhlan järjestelytoimikuntaan kuuluivat Seija Knuth, Magnus Kumlin ja Eino Uikkanen. Varsin riemukkaaseen juhlaan osallistui yhteensä 30 luokkatoveria sekä kunniavieraana maisteri Liisa Hongisto, joka oli molempien luokkien ruotsin ja englanninkielen opettaja sekä A-luokan luokanvalvoja,

Tämän linkin takaa löytyy Outi Rauanheimon luokkajuhlasta ottamia mainioita kuvia: Kuvia luokkajuhlasta 8.9.2006

B-luokan luokkajuhla 19.10.2002 ravintola Café Careliassa

B-luokalla oli tapaaminen koulun 90-vuotisjuhlan yhteydessä 19.10.2002 vasta uusitussa ja laajennetussa Cafe Careliassa. Tapaamiseen osallistui 11 luokkatoveria. Careliasta siirtyi viisi henkilöä Kalastajatorpalle jatkamaan iltaa koulun 90-vuotisiltajuhlassa ja loput jäivät juhlimaan Careliaan. Kalastajatorpan pöydässä, jossa oli edustettuna sekä A- että B-luokka, sai täyden kannatuksen ajatus laajentaa luokkajuhla koskemaan myös A-luokkaa. Siksipä sovittiin, että rinnakkaisluokat järjestävät yhteisen luokkajuhlan. A-luokalta lupautui yhteyshenkilöksi ja järjestelytoimikunnan jäseneksi Magnus Kumlin.

B-luokan luokkajuhla 21.4.2001 ravintola Motissa

Sari Sovijärvi ja Kirsti Laurila järjestivät ylioppilaaksitulomme 30-vuotisjuhlan kunniaksi 21.4.2001 luokkajuhlan ravintola Motissa. Sari jakoi tilaisuudesta muiston, että juhlapaikan vieressä oli disco ja siksi meidän piti keskustella keskenämme huutamalla. Ilmeisesti tämä ei kuitenkaan pilannut iloista yhdessäoloa, koska Pentti Eklund oli kirjannut tapahtumasta päiväkirjaansa: "Ihan rattoisaa!".